2013. március 28., csütörtök

SÓDER, MOSOTT SÓDER, OSZTÁLYOZOTT SÓDER, 0-4 SÓDER, 0-16 SÓDER, 0-8 SÓDER, 0-24 SÓDER, TÖLTŐSÓDER, SÓDER SZÁLLÍTÁS, SÓDER ÁR m3.

SÓDER SZÁLLÍTÁS RENDELÉS: 06 30/9775-118
 A sódert manapság sóderbányákból termelik ki, majd szállítás előtt osztályozzák és mossák. Ez utóbbit azért teszik, hogy a sóderban lévő agyag távozzon, mivel az erősen befolyásolja az adott sóderből készült beton szilárdsági tényezőit. Folyami vagy dunai sóder is létezik, de ez lényegesen drágább mint a bányákból származó sóder mivel rákerül a hajóval történő szállítás ára is és minőségre sem jobb. A különféle sóderfajták amik szemnagyság szerint vannak osztályozva más- más építési technológiához alkalmazható. Én az alábbi sóder frakciókat tudom biztosítani önnek szállítással.
Sóder árak, fuvardíjak ITT.
Örömmel tájékoztatom, hogy új honlapom elkészült. omlesztettszallitas.hu

0-4 mosott sóder, kétszerrostált.

Alkalmas térkövezésre ágyazatnak, durva vakoláshoz.

0-8 sóder osztályozott, mosott.

Alkalmas vékony aljzatbeton készítésre és estrich gépbe.

0-16 sóder osztályozott, mosott.

Alkalmas aljzatbeton készítéshez, vékonyabb zsalukőbe, útszegély megtámasztására.

0-24 sóder osztályozott, mosott.

Ez a sóderfajta a leginkább használt sódertípus 10 centiméternél vastagabb beton készítéshez.

Töltősóder.

Ez a sóder nem mosott és nem osztályzott. Alkalmas térkő alá ágyazatnak, alapok, járdák betonozása alá szilárdító rétegnek tömöríthető.

Készbeton, földnedves beton.

Ez a termék betonüzemben készül, nagyon sok fajtája van szemnagyság és erősség szerint. Földnedves konzisztenciában kerül szállításra.



0-8 sóder, sóder szállítás, sóder ár, 0-8 mosott osztályozott sóder.0-4 sóder, sóder szállítás, sóder ár, 0-4 mosott osztályozott sóder.0-24 sóder, sóder szállítás, sóder ár, 0-24 mosott osztályozott sóder.töltősóder, töltősóder szállítás, töltősóder ár töltősóder szállítás ár.0-16 sóder, sóder szállítás, sóder ár, 0-16 mosott osztályozott sóder.

sóder, sóder szállítás, sóder ár, sóder szállítás ár, 0-4 sóder, kétszerrostált, 0-8 sóder, estrich sóder, 0-16 sóder, 0-24 sóder, töltősóder, szállítás, ár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése